Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár
Las Vegas

Las Vegas közlekedés

Las Vegas, Nevada, Közlekedés

Közlekedés

Las Vegas, Nevada, Közlekedés

Légi közlekedés
A legtöbb járat a McCarren International Airportra érkezik, a várostól 13 km-re délre. Innen reptéri busszal 5 USD-ért, taxival 10-15 USD-ért, limuzinnal pedig 35-50 USD-ért juthatunk be a városba. A limuzinokat le kell inteni, mert a sofőrök nem kezdeményeznek.

Tömegközlekedés

Busz, villamos
A The Regional Transportation Comission (RTC) felelős a Citizen Area Transit (CAT), a DEUCE double deckers (a South Strip Transfer Terminal és a Downtown Transportation Center közöttt) és a MAX (Las Vegas Boulevard North) járataiért. Menetjegy: 1,25 USD (Deuce: 2,00 USD), napijegy: 5,00 USD, érvényes a CAT, a DEUCE és a Max járataira.

Monorail
A magántulajdonú, de városi üzemeltetésű nyeregvasút a Strip szállodáit köti össze. Menetjegy: 5 USD, tízes gyűjtőjegy: 35 USD

Autóbérlés
A Stripen sok a taxi, de máshol kevés, így az autókölcsönzés hasznos, ha valaki többször szeretné elhagyni a Stripet. Sok kölcsönző működik a Stripen és a környékén.

Forrás: National Geographic Travel: Las Vegas

Útvonaltervezés

0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!