Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár

The Strip

Nevada, Las Vegas, Látnivalók

The Strip

Las Vegas, Nevada, Látnivalók
  • Cím: S Las Vegas Blvd Las Vegas, NV

Las Vegas fókusza a The Strip, a Las Vegas Boulevard egy 6,5 km hosszú szakasza, tele hatalmas kaszinó-hotel-komplexumokkal, valamint az újabb mega-üdülőkkel, pl. MGM Grand, Excalibur, Treasure Island, vagy a piramisutánzat Luxor.

A Las Vegas Boulevard a Sahara és a Tropicana Avenue között húzódik. Hosszú mérföldeken át sorakoznak egymás mellett a szállodák és a kaszinók, mindegyikben night-klub működik, és minden night-klubban Amerika legmenőbb komikusai és énekesei lépnek fel. Nem is szólva a különböző lánycsapatokról, tánckarokról, jégen, vízen vagy a közönséges színpadon.

A Stripen találjuk a filmekből jól ismert házasságköző kápolnákat is, ahol néhány dollárért azonnal kimondhatjuk a boldogító igen, további pár dollárért pedig tanút is bérelhetünk.

Aki nem az utcában lakik, annak is érdemes felkeresnie a főútvonal legextravagánsabb szállodáit. Ezek a Bűnös Város igazi emlékművei. Valódi paloták, amelyek a Keletet, az ókori Rómát, Perzsiát és sok más világtörténelmi helyszínt utánoznak. A legelképesztőbb a Caesars Palace, a Sahara, a Sands és az Aladdin.

A díszleteket azonban rendszerint háttérbe szorítják a játéktermek és kaszinók. A játék megfigyelése még akkor is érdekes, ha mi magunk nem akarunk játszani. A kaszinók műsora is első osztályú.

Kinek ajánljuk: Mindenkinek.


The Strip
Las Vegas, Nevada
Copyright: Paul Stebles   Forrás: flickr

Las Vegasi Látnivalók


0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!